Geometriska former

geometriska former

Här kan du lära dig om rektangel, kvadrat, triangel, cirkel och månghörningar. Kategori:Geometriska figurer. Från Wikipedia. Hoppa till: navigering, sök. reikimaster-utrecht.info Wikimedia Commons har media som rör Geometriska figurer. Bilder & media. Att skapa geometriska former. Formverktygen låter dig utforska cirklar, polygoner, kägelsnitt och andra geometriska objekt. När du skapar en form visas ett verktyg i arbetsområdet (till exempel Cirkel). För att avbryta formen, tryck på ESC. För att aktivera automatisk märkning av vissa objekt, se Vad du behöver veta i det här.

Geometriska former - tror

Triangel som en vägskylt. För att flytta den, dra i någon annan punkt. En månghörning kan ha hur många hörn som helst! Klicka på en tredje plats för att slutföra hyperbeln. På menyn Former , välj Polygon. För att se till att summan av vinklarna i en triangel är lika med ° eller nygrader kan du "tvinga" till heltalsvinklar i Geometrivyn. Alltså är det en åttahörning, eller en månghörning med åtta hörn.

Geometriska former Video

Geometriska former Tredimensionella geometriska kroppar (figurer, objekt)

Geometriska former - lter jag

Geometri 4 som tog 50 sekunder. Rektangel som en TV. På menyn Former , välj Regelbunden Polygon. Skapa en regelbunden polygon. Spelet är ok för mig. Fundera lite över vad som gör varje figur speciell. Kontakta Elevspel om detta spel eller skriv en kommentar här nedanför! Kontakta Elevspel om detta lappsjuka eller skriv en kommentar här nedanför! Läs sidan på andra språk Arabiska العربية: Klicka på en punkt eller plats för att fastställa radien och slutföra plottningen av cirkeln. Snälla alla i kommentarsfältet, lär er stava Gör uppgifter Visa alla 3 uppgifter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *