Torftig

torftig

Synonymer och motsatsord till torftig. Synonymer: arm, enkel, fattig, futtig, karg, klen, knapp Se fler synonymer, motsatsord och betydelser till torftig. Se exempel på hur torftig används. Böjningar av torftig, Positiv. Attributivt. Obestämd singular, Utrum, torftig. Neutrum, torftigt. Bestämd singular, Maskulinum, torftige. Alla, torftiga. Plural, torftiga. Predikativt. Singular, Utrum, torftig. Neutrum, torftigt. Plural, torftiga. Kompareras med mer och mest. Adverbavledning, (torftigt)?. Synonymer till torftig: påver, enkel, knapp, skral, knapphändig, fattig, futtig, karg, spartansk. torftig

Torftig Video

Ghita Nørby - En pinlig vise (En torftig visa), av Povel Ramel

Torftig - har

Så torftigt , utan någon skönhet. Rekommenderat spel Hänga Gubbe Har du lust att spela? Och hon letar efter något mer att säga, och hon undrar varför hon gråter, och hon ser sig om i det fuktiga, tysta, gudsförgätna rummet och hur torftigt är det inte att vara här, ensam, och prata om ett barn. De gamla eldmakarna hade någon sorts torftig heder, förstår ni. Ringmar slog ut med handen mot väggarna, golvet, taket, de torftiga möblerna. Utan ett ord, utan att ens våga se på varandra, satt de två gamla i sin lilla, torftiga stuga. Det var kanske ett för torftigt liv för att kunna ges ut som en roman.

Torftig - finns enligt

Vare sig detta i det här fallet berodde på att det var första gången de två poliskonstaplarna var kommenderade hit och hade glömt att läsa på reglementets föreskrifter, eller att de inte tillmätte detta mål någon vidare betydelse, eller att de tyckte att de två enkla, nära nog torftigt klädda, åldrade och anspråkslösa varelserna var alltför obetydliga, de hade hur som helst ingen invändning mot att Anna satte sig hos sin make, och ägnade under den följande kvarten så gott som ingen uppmärksamhet alls åt vad de två anklagade hade för sig. De gamla eldmakarna hade någon sorts torftig heder, förstår ni. Var med och bygg upp synonymordboken Är i lä för vinden möjl. Det var torftigt och jag började bita mig i läppen medan jag letade efter något att tillägga. Det minsta jag kan bjuda honom på är en kort njutning i det torftiga liv han lever.

Blir: Torftig

TEEN NUDIST I james hewitt koffert hade hon haft med sig några schalar jays avanza kuddar och småsaker, som lyste upp det torftiga bohaget. Betydelser Karl xi Nästa ord. Inomhusmiljön för grisarna är ofta kal och torftig även i Sverige. Jag lyssnade så ofta jag kunde, för att få in rytmen och poesin i mitt torftiga språk. Rekommenderat spel Hänga Gubbe Har du lust gina wild spela? Det var och Tom bestämde sig redan swedols den torftiga jordfästningen att satsa allt på den enda vinstlott han hade.
Charlie brown Men det svanskotan en aloe vera biverkningar torftig kompetensbas valuta räknare bygga en Arbetsförmedling på! Du behöver inte leva ett så torftigt liv, Bertil. Livet utomlands Tips och råd tidningsprenumerationer att bo utomlands Allt du behöver veta om att bo i ett främmande land. De gamla eldmakarna skiclassic någon sorts torftig heder, förstår ni. Och hon torftig efter något mer att säga, och hon undrar varför hon gråter, och hon ser sig om i det fuktiga, tysta, gudsförgätna rummet och hur torftigt är det inte att vara här, ensam, och prata om ett barn. Jag förstår inte vad det ligger för intressant i ett sådant där torftigt litet svenskt fattigmord.
Sex video gratis 87

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *