Zink stockholm

zink stockholm

Läs och skriv rekommendationer om Zink Grill i Stockholm. På reikimaster-utrecht.info tipsar vi varandra om vad som är bra och mindre bra i din stad. Zink Grill öppnades av samma ägare som Restaurang Prinsen för ett par år sedan. Här äter man riktigt bra mat mat i härlig brasserie-atmosfär. Det mesta går att få grillat på deras kolgrill och jag besöker gärna restaurangen både frukost, lunch och middag, dock inte samma dag Jag rekommenderar varmt deras lasagne. Kontaktuppgifter till Zink Grill Stockholm, telefonnummer, adress, se information om företaget.

Zink stockholm - slutsats att

Omdömet skrevs april 10 från mobil enhet. Enbart testat Zinks lunch. Jakob J gillar detta. Gott bröd, pålägg och fräsch yoghurt. Asked which kind of cheese it was and that was impossible to get. Vi har lång erfarenhet i branschen och kan erbjuda en komplett lösning.

Zink stockholm Video

Nick Del Toro in Stockholm Sweden zink stockholm Vi åt kött som var alldeles utmärkt kryddat och grillat, kanal 5 play tillbehör. Våra minnen av härliga charkuterier och annat godis kom på skam och vi kände stor besvikelse när vi lämnade tillsammans med våra gäster. Jakob J gillar detta. Första gången på länge som jag fick en Bellini som inte var för söt. Omdömet skrevs februari 8 prins gustav Alla dina sparade platser finns här i Mina resor.

Zink stockholm - har

De har riktigt bra personal och ännu bättre mat. Sen tog servicen stopp. Någonting tycks ha hänt. Adam W skrev om Zink Grill. Vi var alla supernöjda med det vi åt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *