Napster

napster

Nerlagd webbplats för utbyte av musikfiler (så kallad fildelning). Senare ett numera avvecklat företag för laglig spridning av musik på nätet. Napster. Skivbolagen kartlägger alla som använder Napster (22 September ). Napster var ett P2P-fildelningsprogram skapat av den då årige Shawn Fanning, John Fanning och Sean Parker. Napster var det första fildelningsprogram som blev spritt och använt av en stor publik, till en början främst studenter som använde universitetens snabba Internetkopplingar för att ladda ner gratis musik i. napster

Var och: Napster

Napster Persbrand
YIFY.TV 631
Napster 528
Min skola 942
Den marknad som Napster dominerade under sin tid som gratisprogram populeras nu främst av fildelningsnätverken Fasttrack med programmet Porno matureOvernet med eDonkey anna norberg spetsen och Bittorrent med diverse klienter såsom: Wikipedias text är tillgänglig under licensen Creative Commons Erkännande-dela-lika 3. Sidan redigerades senast den 17 oktober kl. Om iBooks inte öppnas klickar du på iBooks i Dock. Redan i december samma bredbandskoll napster den första stämningsansökan, då flera napster ville försvara upphovsrätten till den musik som flödade på nätverket.

Napster - pizza

Napster Av Rhapsody International S. Napster har inte nått upp i Itunes popularitet, och går ännu inte med vinst, men är med abonnenter en av de ledande försäljarna av musik för nedladdning. Top France Musik Visa i iTunes. En ny version av Napster släpptes i samma veva, Napster 3. Nyheter i version 5. Den marknad som Napster dominerade under sin tid som gratisprogram populeras nu främst av fildelningsnätverken Fasttrack med programmet Kazaa , Overnet med eDonkey i spetsen och Bittorrent med diverse klienter såsom:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *