Travelpartner

travelpartner

Min pojkvän och jag bokade via en prissajt en flygresa till Bangkok via reikimaster-utrecht.info De stod som billigaste alternativet, några hundra under näst. Litar du på TravelPartner? Gör som 6 andra kunder och dela med dig av din åsikt idag! | reikimaster-utrecht.info Billiga flyg till Thailand. Hitta din Travelpartner rabattkod här! Vi har alla aktuella rabattkoder och erbjudanden i december från Travelpartner på Aftonbladet Rabattkoder.

Travelpartner - sent som

Jag drar in konsumentombudsmannen och ett flertal resmagasin via mobilen, och detta medans jag står framför dem. Sände mail direkt till dem om vad som hade hänt och bad att få den ena bokningen struken samt det debiterade beloppet krediterat. Jag hade att välja på att förlora 4. Kontaktade Travelpartner som inte kunde ge någon vettig förklaring. Otroligt trist hantering av vår resa som de två gånger bokat om med sämre och sämre restider till följd. Då fick jag veta att det kan ta upp till 16 veckor innan återbetalning kan ske. Flygbolag i det här fallet Air Serbia gör återbetalning inom timmar!

Travelpartner Video

Find a Travel Buddy with Trip Together Familjen ska åka till Thailand och dottern måste åka hem tidigare. Det är inte tillåtet att göra ett inlägg kaffebryggare eget kommersiellt bra bil upplands väsby. Sista minuten Alla sista minuten-resor Specificerat boende Ospecificerat boende Endast flyg Sista minuten weekend. Travelpartner debiterade mitt konto således dubbel med två olika bokingsnummer. Medel - en acceptabel upplevelse, men med vissa irritationsmoment.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *