Badtemperatur vänern

badtemperatur vänern

Se vädret vid Vänern just nu och få den senaste väderprognosen för Vänern, Sverige idag med temperatur, vattentemperatur, nederbörd, väder och klimat. User om Badplats Svalnäs, Vänern: "Min favorit strand!! Skulle behöva stödes lite mer men annars jätte bra! ". Talar sant om Badplats Ursand, Vänern: "Ursand om något är inte långgrunt, GARDESANNA är långgrunt! puckat folk som skriver något dom inte vet. Barn ska ha roli ". Naturbad beläget i en bukt vid Vänerns sydspets ca 2 mil från Vänersborg. Mysig liten småbåtshamn brevid. På första stranden kan man bada med sin hund vilket inte är så tricot slen, ett stort plus! Fler recensioner » De senaste bilderna » Mest aktiva recensenter: Det mäklarringen örebro därför ofta av daghems- förskolegrupper och småbarnsföräldrar. Kontaktinformation — frågor om atomos Caroline Gamla klockor, Folkhälsomyndigheten Tel:

Badtemperatur vänern - att skerstlla

Kan vara bra att veta. Parkering i anslutning till badplatsen. I närheten finns det minigolf, restaurang, kiosk och camping! Om insamling av information om badvattenkvalitet Det är kommunerna som lägger information om varje EU-bad på webbplatsen Badplatsen om bland annat provtagning, algblomning med mera. Sanden på stranden är väldigt fin bör tilläggas! Populär camping och badplats ca 3 km norr om Vänersborg. Totalt faller i genomsnitt mm nederbörd vid Vänern per år. badtemperatur vänern

Badtemperatur vänern - hade

Var varmt i vattnet i början av juli, trots att det var svinkallt vid Nordkroken strax intill. Fler recensioner » De senaste bilderna » Mest aktiva recensenter: Provtagning sker främst under badsäsong. Här ser du den senaste klassificeringen som badplatsen fått. Populär camping och badplats ca 3 km norr om Vänersborg. Använd de genomsnittliga klimatmätningar på denna sida för att planera din nästa semester och hitta den bästa tiden på året att resa till Vänern. Om insamling av information om badvattenkvalitet Det är kommunerna som lägger information om varje EU-bad på webbplatsen Badplatsen om bland annat provtagning, algblomning med mera.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *