Företagsförsäkring moms

företagsförsäkring moms

Utbetalning av försäkring vid skada. Om någonting skulle hända så betalar försäkringsbolaget ut ersättning till den som råkat ut för skada och till den som reparerar skadan. Innan utbetalningen sker så drar försäkringsbolaget av självrisken. Företag som är momspliktiga står även för momsen vid skada. Frågan är ursprungligen besvarad av vår tidigare bokförings- och redovisningsexpert, Petter Åkesson. Fråga: Jag har leasingbil i min enskilda firma och frun backade på den oturligt nog. Efter försäkringsärendet så fick jag betala momsen för kalaset på samt en självrisk på detta. Hur bokför jag det? Moms och beskattning. Momssatsen för premier till en företagsförsäkring är 0 % då försäkringstjänster är momsfria tjänster enligt mervärdesskattelagen (). Kostnaden för premier till en företagsförsäkring i en näringsverksamhet är en skattemässigt avdragsgill kostnad i inkomstdeklarationen. företagsförsäkring moms

Företagsförsäkring moms - skylt som

För tillverkare och leverantörer. Du har ett eget företag Du flyttar själv. Do you participate in a Stock Incentive Plan? En månadsbetalning dras på kronor från företagskontot. Presseminarier Kontrollseminarium — filmer från seminariet.

Företagsförsäkring moms Video

Romney Stumbles on Immigration in Fox News Interview Lön och ersättning Löneutbetalning. Björn trägårdh Avdrag vid hm barn. Siddee baad u heleysaa kaarka aqoonsiga oo diyaarka ah? Kontrolluppgift för ideella föreningar Att fylla i och lämna kontrolluppgiften. NE-bilaga vid avslutad näringsverksamhet. Sawirid iyo cabirka dhirirka. Retroaktiv betalning av förmån.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *