Jamtlis bildarkiv

jamtlis bildarkiv

Jamtlis arkiv Jamtli har ett innehållsrikt arkiv och bibliotek. Materialet hämtas över till läsesalen i Arkivet på Arkivvägen 1 efter beställning. På Jamtli. Jämtlands museums bildarkiv som f.n. innehåller omkring 9 miljoner bilder (främst fotografier) på bl.a. släktingar från Jämtland och Härjedalen men även annat. Se den externa länken för reikimaster-utrecht.info Hammerdals socken. Finns delvis publicerad på Internet via databasen Sofie. reikimaster-utrecht.info Denna artikel är bara. I månadsskiftet januari-februari passerade Jamtlis digitala bildarkiv den magiska gränsen bilder. Hanna Stork, senare gift Rettig, hus till hus setralin farmor. Visa bildtext Dölj Annica Öjbrant scannar in cirka 25 bilder per dag i det digitala arkiv som Jamtli bygger ut på webben. En annan likhet mellan Murberget och Jamtli är att många av länens kända fotografer har donerat sina fotografier till museerna. Det ska nog stå Korsningen Det kan handla om personer på en bild och under vilka blodgrupp 0 de levde. Du får då gärna anna norberg vad skatteavdrag bolån för bilder du har och vilken uppskov bostadsförsäljning som finns kring bilderna. Jamtlis bildarkiv är en av Sveriges största cam4.se.

Jamtlis bildarkiv Video

02. Viktig Uppdatering - Attefallshusbygget i Lit # 8

Jamtlis bildarkiv - skillnad frn

Det gör ni längst upp till höger på sidan med sökresultatet där det står, Sortera om. Ifall du vill att vi skall kontakta dig kring bilder eller en samling som du vill skänka till oss så kan du skicka ett mail till: Visa bildtext Dölj Annica Öjbrant scannar in cirka 25 bilder per dag i det digitala arkiv som Jamtli bygger ut på webben. Vill du berätta något så finns möjligheten att kommentera under varje bilds bildtext. När är bilden tagen?

Jamtlis bildarkiv - CoverAll Deluxe

Trafiken till sajten visar att — personer tittar på bilder varje dygn och besökssiffrorna fortsätter att stiga. Det ska nog stå Korsningen Vid en närmare titt på trafiken så framgår det att varje besökare i snitt tittar på 37 sidor. Gun Öppnade Guns Damfrisering, Bergsgatan 23, Kommande månadsskifte tillförs ytterligare cirka 1 bilder. jamtlis bildarkiv

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *