Liv sandberg

liv sandberg

Tårt- och pralinkonstnären Liv Sandberg, från Järna, har gått till final i Årets konditor. – Min plan är att ta hem hela tävlingen, säger hon. Gör som så många andra beställ lyxiga handgjorda chokladpraliner till jul från Liv Sandberg Cake Art. #livsandbergcakeart #praliner #bonbon #chokladpraliner #julpraliner #konstnärligfrihet. Då kör vi! Från och med prick NUUUU finns mina praliner att köpa SEB pop. Special cookie madness idag! Alla cookies 20 kr st eller. Liv Sandberg är världens bästa Wedding Cakes Artist! Liv vann guld i Hong Kong förra veckan (1 dec) i kategorin Wedding Cakes i världstävlingen Edible Art. liv sandberg

Liv sandberg - fliken

Jag kör även vidare med tävlingar och ska delta i en jättestor i USA nästa höst och även en i Birmingham som är den största i Europa. Jag har tidigare skrivit om att Stockholms förorter är starka tillväxtområden för nyetablerad bagerier och kaféer. Midsommaren blev en blöt tillställning med regn, regn och så lite mer regn. Skriv ut Gilla 0. Har man smakat dem så är det inte förvånande. Flest röster vinner, helt enkelt.

Liv sandberg - har testats

Nedan är två bilder från Bak- och chokladmässan då jag träffade Liv första gången och blev väldigt imponerad av hennes arbete. Hon deltog i Scandinavian Cake Show och vann. Tårar mest av tacksamhet att jag fått göra detta tillsammans med världens bästa tårtkonstnärer Något på gång redan? I november förra året vann hon en omröstning om vem som tillverkar världens snyggaste bröllopstårta. Jag kör även vidare med tävlingar och ska delta i en jättestor i USA nästa höst och även en i Birmingham som är den största i Europa. Att hon sedan åker till Hong Kong och vinner en världstävling är verkligen imponerande.

Liv sandberg Video

:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *