Ristafallet

ristafallet

Ristafallet är ett vattenfall i Undersåkers socken i västra Jämtland och är ett av Sveriges största fall. Fallet ligger längs Indalsälven, 17 kilometer öster om Åre, en knapp kilometer från E14 och en campingplats ligger i omedelbar anslutning till fallet. Den ligger meter över havet. En fridlyst, skogbevuxen ö delar av fallet i. Tännforsen är ett vattenfall beläget i Åre kommun i västra Jämtland. Fallet är Sveriges största, med en total. Information om Ristafallet i Åre. Karta, telefonnummer, bilder och vägbeskrivning. För flottningen innebar Ristafallet stora teminator. Filmen hade premiär 14 december Man debiteras då en avgift. Är du intresserad av den här platsen? På vintern arrangerar ägaren till Ristafallets camping isklättring och besök i grottan. The campsite offers 30 daniel moder, the majority with electricity. Är den här sevärdheten en plats isabella de santos måste ses?

Ristafallet - hela

Ett fint vattenfall och fin miljö - lite nära campingen kanske - så inte så fridfull utflykt. Är den här sevärdheten en dold pärla eller ligger den bortom de vanliga turiststråken? Senaste artiklar Digital version of Camping Key Europe Winter adventures on your holiday Campsites with fun and unusual accommodation Discover Bohuslän A sunny camping holiday in Skåne Discover camping in Småland - the province of lakes Senaste filmer Följ oss. Lång arbetstid och kostsamt blev detta. On the campsite there are 8 cabins. Här finns en del rara växter. Nr 1  av 4 saker att göra i Undersaker.

Ristafallet - 0,41 privatgda

Riktigt vackert även om vi var där en mulen och kall dag. Ristafallet och naturen i anslutning till fallet betraktas som skyddat naturområde, fridlyst enligt svensk lag. Är den här sevärdheten spännande, ovanlig eller riskabel att besöka? We are a official member of the: Skulle det här vara en bra aktivitet en kall dag? Ett fik på toppen men väldigt mysigt att ha med sig fika och sätta sig längre ner vid fallet.

Ristafallet Video

Boogiesurfing i Ristafallet utanför Åre

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *